ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η ELPEDISON;

Ο Όμιλος ELPEDISON είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο ευρωπαϊκών «γιγάντων» στον τομέα της ενέργειας, των Ομίλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και EDISON. Και οι δύο Όμιλοι είναι ηγέτες στην εθνική τους αγορά, στην Ελλάδα και την Ιταλία αντίστοιχα.

H ELPEDISON διαθέτει δύο σύγχρονες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, με έδρα τη Θεσσαλονίκη (400 MW) και τη Θίσβη (420 MW) και αποτελεί τον πρώτο ανεξάρτητο παραγωγό ενέργειας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η ELPEDISON αποτελεί τον πιο αξιόπιστο εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος στην ελληνική αγορά. Η ELPEDISON διαθέτει σημαντική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και στη διασυνοριακή ανταλλαγή ενέργειας με τις διασυνδεδεμένες γειτονικές χώρες. Με τον τρόπο αυτό, η ELPEDISON προσφέρει στους πελάτες της σημαντικές εκπτώσεις στο λογαριασμό τους ηλεκτρικής ενέργειας και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Γιατί να επιλέξω την ELPEDISON ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για την επιχείρηση και το σπίτι μου;

Επειδή η ΕLPEDISON σας προσφέρει έναν άριστο ενεργειακό σχεδιασμό της επιχείρησής σας, έχοντας ως στόχο τη μείωση του κόστους σας σε ηλεκτρική ενέργεια καθώς και μία ανταγωνιστική προϊοντική προσφορά, που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επιπλέον, σας παρέχει μια ανταγωνιστική πρόταση για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σας και σημαντικές ενεργειακές υπηρεσίες, που σας προσφέρουν προστιθέμενη αξία.

Ένα από τα πιο δυνατά μας σημεία είναι η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας και ο τρόπος με τον οποίο τους υποστηρίζουμε. Για την ELPEDISON, η σωστή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη είναι τρόπος ζωής. Οι επιχειρήσεις υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων, που μας εμπιστεύονται, καθώς και οι οικιακοί μας πελάτες αποτελούν εγγύηση σχετικά με τα ανταγωνιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε καθώς για την αξιοπιστία, την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Προμηθεύετε ηλεκτρική ενέργεια και σε επιχειρησιακούς και σε οικιακούς καταναλωτές-νοικοκυριά;

Ασφαλώς. Η ELPEDISON προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια σε νοικοκυριά και σε επιχειρησιακούς πελάτες, συνδεδεμένους τόσο στη Μέση όσο και στη Χαμηλή Τάση.

Κατά το στάδιο αλλαγής προμηθευτή και μετάβασης στην ELPEDISON, υπάρχει κίνδυνος προσωρινής διακοπής του ρεύματος;

Όχι, η εξακολούθηση της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας είναι εγγυημένη από τον Διαχειριστή του Δικτύου και δεν υπάρχει καμία απολύτως διακοπή ρεύματος.

Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που επιλέξω εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας;

Όχι, δεν υπάρχει καμία πρόσθετη χρηματική επιβάρυνση. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να κάνετε καμία αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Εκτός από τις ανταγωνιστικές χρεώσεις/kWh της ELPEDISON, ποια άλλα κόστη χρειάζεται να λάβω υπόψη μου;

Επιπλέον των ανταγωνιστικών χρεώσεων για κάθε προϊόν, χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, το ΦΠΑ καθώς και τους λοιπούς επιβαλλόμενους φόρους και τέλη (Χρεώσεις Δήμου, ΕΡΤ κλπ.).

Πως θα λαμβάνω το Λογαριασμό μου ELPEDISON;

Σας δίνουμε την δυνατότητα επιλογής, είτε μέσω Ταχυδρομείου είτε Ηλεκτρονικά.

Πόσους λογαριασμούς θα λαμβάνω;

Η ELPEDISON θα σας αποστέλλει μηνιαίους λογαριασμούς κατανάλωσης «έναντι» με βάση την εκτιμώμενη κατανάλωση της παροχής σας ή «εκκαθαριστικούς» με βάση τις ενδείξεις που της κοινοποιούνται από τον Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ).

Τι είναι το 18128.gr;

Το «18128.gr» είναι ένα διαδικτυακό σημείο αναφοράς της ELPEDISON για να ενημερώνεστε για τις καλύτερες προσφορές και τις ανταγωνιστικές χρεώσεις της εταιρίας μας. Έτσι, θα έχετε πραγματικά τον τρόπο να εξοικονομείτε χρήματα από την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας ή στην επιχείρηση σας.